Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - ingyen kipróbálható a hétvégén, de nem mindenkinek

|

Újabb hétvége jön, amin több játékot is kipróbálhatunk fizetés nélkül. Ha épp nincs mivel játszanotok, a Dragon Ball Xenoverse 2-re is érdemes lehet ránézni.

Hirdetés

Az Xbox Live Gold tagok ma estétől egészen hétfő reggelig próbálgathatják a Dragon Ball Xenoverse 2-t Xbox One-on. A játékot ingyenesen letöltheti és játszhatja minden előfizető az esemény alatt.

A Dragon Ball Xenoverse 2-ben bárki megalkothatja saját csillagharcosát, és végigvezetheti őt egy  sztorin, mely során visszaállíthatja a Dragon Ball univerzumot az eredeti állapotába. Emellett van egy multis aréna, ahol a már ismerős karaktereket ereszthetjük egmásnak.

Az ingyenes hétvége során elért eredményeket menti a rendszer, így ha jövőben úgy döntünk, hogy beszerezzüka teljes játékot, akkor ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

Ne felejtsétek el, hogy ezen a hétvégén a Battlefield 1-et is ingyen ki lehet próbálni, és 10 órán keresztül lövöldözni az első világháború véráztatta csatamezőin. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)