Hirdetés

Driveclub - ha lusta vagy, fizethetsz is

|

Az Evolution Studios megerősítette, hogy a PS4-re készülő versenyjátékban lesz lehetőség mikro tranzakciók útján feloldani a tartalmakat.

Hirdetés

Az IGN-nek adott interjújában a Driveclub rendezője, Paul Rustchynsky elmondta, hogy ugyan egy meglehetősen könnyen érthető, és gyors fejlődési rendszerrel készülnek, lesz mód arra, hogy aki akarja, ezt is lerövidítse.

„Aki akarja, feloldhat egy adott autót azonnal, de ez nem egy olyan mikrotranzakció, ami felhasználható segítséget ad. Nem fogjuk hagyni például, hogy a játékosok Fame pontokat vegyenek és azt költsék el rengeteg másra. Az alapötlet az, hogyha le akarod rövidíteni az utat, akkor megteheted.” Tehát a lényeg, hogyha nem akarsz „farmolni” amíg egy autót, vagy egy pályát feloldhatsz, akkor nem kell, de rövidebb út pénzbe fog kerülni.

Nektek mi a véleményetek erről a megoldásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)