Hirdetés

Rage quit: Xbox rajongók adják el a konzoljaikat a multiplatform pletykák miatt

|

Kicsit elhamarkodott trendteremtő törekvésnek tűnik az előretolt hisztéria a Microsoft még nem is ismert változtatásai miatt.

Hirdetés

Megalapozott pletykák kezdtek keringeni az iparban, miszerint a Starfield, a Hi-Fi Rush, a Sea of Thieves, de még a Gears of War széria, és az Indiana Jones játék is multiplatform címekké válhatnak. Sokak szerint ez földbe döngölné az Xbox konzolok értékét, és ez hatalmas felháborodást keltett a konzolharcosok közösségének egy apró szegletében.

Phil Spencer beígért jövő hétre egy sajtótájékoztatót, válaszul pedig az emberek elkezdtek könyörögni neki, hogy ne tegye multiplatformmá a játékaikat. Egyesek el is kezdték visszaváltani a használt gépeket és játékokat, hogy azelőtt szabadulhassanak meg tőlük, mielőtt az eladási áruk beeshetne. 

Hirdetés

Persze egy magánszemély döntése csak akkor ér valamit, ha azt kellően hangosan közzé is teszi az interneten:

A Twitter másik zugában a dühöngő nép (ami alatt értünk vagy négy fiókot) arról posztolt, hogy hogyan mondták le a Game Pass Ultimate előfizetéseiket.

Ugyan ez hatalmas dühöngés látszatát keltheti, azért érdemes megnézni, hogy valójában mekkora a népharag. Rengetegen vannak, akik nem szeretnék, hogy véget érjen az érintett címek exkluzivitása, de a valóság az, hogy a többség visszatartott lélegzettel várja a hivatalos bejelentéseket, és nem tombol feleslegesen olyan dolgokon, amiről még azt sem lehet tudni, hogy pontosan mit jelentenek. Még az /r/Xbox redditen sincs tömeges gyűlölködés, csak enyhe izgatottság a fejlemények kapcsán.

Érdekes lesz figyelni a reakciókat Phil jövő heti bejelentéseire, de egyelőre senki ne vágja falhoz az Xboxot, jól jöhet az még.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)