Hirdetés

Duke Nukem Forever: A First Access Club tagok kapják az első multi DLC-t

|

Duke a multiban is kedvesebb az előrendelőkhöz.

Hirdetés

A 2K és a Gearbox nyilatkozata szerint a First Access Club tagjai ingyen kapják meg az első multiplayeres kiegészítőt.

A kezdeti információk szerint ez a DLC nem térkép lesz, hanem skin, vagy valami fegyver, de bizonyos források tudni vélik, hogy nem csupán ilyen egyszerű dologról van szó, hanem teljes értékű kiegészítőről. Kérdés, hogy ez valós információkra alapozott információ, vagy csak játékos vágyálom. Az ember már azt sem tudja, mit higgyen.

A First Access Clubba egyébiránt azon játékosok tartoznak, akik előrendelték a DNF-t és/vagy birtokolják a Borderland GOTY játékot. Elvégre nem lehet bárki klubtag, bár azt hiszem, hogy előrendeléstől függetlenül mind vártunk már annyit a DNF-re, hogy megérdemeljük a plusz juttatásokat.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)