Hirdetés

Duke Nukem Forever - Kérdezz a fejlesztőtől!

|

Most a 3D Realms feje, George Broussard válaszol minden kérdésetekre. ...majdnem mindenre.

Hirdetés

Most, hogy újra elfelejtett megjelenni a Duke Nukem Forever, talán megkérdezhetnénk mondjuk a 3D Realms vezetőjétől, George Broussardtól, hogy miért.

Megtehetjük, mert saját formspring.me oldalán bárki feltehet neki kérdéseket, amelyeket aztán majd jól megválaszol. Kétségeim vannak afelől, hogy a Duke Nukem Forever kapcsán bármi érdemlegeset ki lehetnek húzni belőle, mert egyik válaszában a Take2 és köztük fennálló pereskedésre hivatkozva nem árul el semmit a játékról. Ha nem is kérdezünk, azért érdemes végigfutni a válaszokon az olyan gyöngyszeme kedvéért, mint hogy „az EA húzza ki a fejét a saját s*ggéből, és támasszák fel az Ultimát.", és hasonlók. Nagyon tanulságos!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)