Hirdetés

Duke Nukem Forever: "semmi gáz, dolgozunk rajta!"

|

Akármennyire is temetjük a DNF-et, a 3D Realms nem adja fel: a játék töretlenül készül, s még a csapat is nagyon lelkes.

Hirdetés

A csapat egyik legfrissebb tagja, az év elején pályatervezői posztra felbérelt Scott McLean, arról számol be blogján, hogy a játék fejlesztése gőzerővel halad, és nagyon élvezi feladatát. Sőt, az egész csapat duzzad a lelkesedéstől, mindenki örömmel végzi feladatát, és a munkájuk minősége páratlan. Szinte már látjuk magunk előtt, ahogy a programozók és designerek spontán dalra fakadnak munka közben a boldogságtól. McLean, állítása szerint, alig várja, hogy elkezdjék bemutatni az elkészült anyagokat. Hát.. mi is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)