Hirdetés

Duke Nukem Forever videó ma!!!!!

|

Őőőőőőő. Erre mit lehet mondani? Ki hiszi ezt el???? :) Ennyi évnyi hallgatás, és most, egy részeg parti után láthatjuk?

Hirdetés

Igen, bizony arról van szó, hogy a mai napon megérkezik az első teaser videó a... hmm, mit tudom én már mennyi ideje "készülő" Duke Nukem Foreverből!!!!! Bevallom én nagyon reménykedem, hogy valamikor tényleg megjelenik, és olyan nagy siker lesz, hogy a 3D Realms még egy folytatást tudjon csinálni, amire legalább ennyit tudunk várni :) Ok, persze ettől még nem kapunk tervezett megjelenési dátumot, vagy hasonlót, szóval lehet, hogy még van vagy három évünk, de akkoris. Ma bemutatkozik az aktuális engine, ami már ki tudja melyik is... :) Ja, egyébként az infó a hivatalos honlapról érkezett, így nem tűnik annyira kamu-szagúnak! A kép ebből a bizonyos teaser videóból van:

dukenukem_k.jpg

Egy kis nosztalgia:
Ez a videó, az eredeti Duke Nukem Forever Trailer, még 1998-ból. Már nem azért, de még ebben is voltak iszonyat feelinges részek :)

Aztán meg itt egy másik 2001-ből, ami meg aztán végképp odaver a hangulatnak!!! 2001-ben ez a grafika maga volt a professzinalitás netovábbja, a zene, a sztori, a főhős pedig egyértelműen megteremtették az alapot a sikerhez.

Íme egy kis különlegesség, sokak nagy kedvencéből, a Duke Nukem 3D-ből: jómagam ezen tanultam meg egérrel aprítani az ellent :)

Ja, és csak a poén kedvéért az igazi Duke Nukem előd :)

Fokozva a hangulatot pediglen íme egyik kedvenc feldolgozása a főcímdalnak. A srác lehet tud valamit :)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)