Hirdetés

Duncan Jones a Warcraft mozi élén, Johnny Depp a stábban?

|

Megtört a jég és oly sok évnyi várakozás után nagyon úgy tűnik, hogy valóban megvalósulhat a Warcraft mozi, méghozzá nem is akármilyen gárdával.

Hirdetés

Jó ideje már annak, hogy beígérték nekünk az azóta is hánykolódó és egy helyben toporgó Warcraft filmet, de a The Hollywood Reporter értesülései alapján több, mint lehetséges, hogy a közeljövőben megvalósulhat a népszerű fantasy franchise adaptációja, még ha nem is teljesen olyan formában, ahogy korábban hittük.

A The Hollywood Reporter legújabb szenzációjában közli, hogy a Legendary Pictures és a Blizzard közös projektje, a Warcraft mozit nem más készítheti el, mint a Forráskód és a Hold című sci-fi projektek alkotója, Duncan Jones (aki mellesleg David Bowie fia). S ez még mind semmi! A produceri feladatokat Stuart Fenegan (akivel a rendező már többször is dolgozott már együtt) és a Blizzard kötelékbe tartozó Chris Metzen látja majd el, de sokkal fontosabb tényezőnek számít, hogy Sam Raimi távozása után új forgatókönyv készül, amellyel azt a Charles Leavitt írót bízta meg a Legendary, akinek olyan alkotások szkriptjeit köszönhetjük, mint a Véres gyémánt és a K-Pax - A belső bolygó.

A THR továbbá tudni véli, hogy a forgatás várhatóan 2013 őszén indulhat, míg a teljes produktum 2015-ben költözhet fel monitorainkról a nagy vászonra. Figyelembe véve Jones korábbi munkáit, a Sam Rockwell főszereplésével készült 2009-es Hold című sci-fi 1 millióból készült és remek kritikákat, valamint nézői visszhangot kapott, míg a Jake Gyllenhaal nevével fémjelzett Forráskódnál már 35 millióból garázdálkodhatott a direktor. A Warcraft költségvetése mindezek után várhatóan 100 millióra rúg, ekkora összegből Jones már jócskán alkothat látványos és történetileg élvezhető mozit.

A VG247 azt is megszellőztette a fenti biztosra vett információk mellett, hogy a The Tracking Board pletykái alapján az a Johnny Depp alakíthatná a Warcraft mozi főszerepét, aki korábban olyan legendás karaktereket játszott el, mint a Karib-tenger kalózai széria Jack Sparrow kapitánya, Sweeney Todd, Ollókezű Edward vagy az Alice Csodaországban Kalaposa. Sajnálatos módon a Tracking Board az egyedüli forrása a pletykának, a The Hollywood Reporter sem említi Depp csatlakozását még említés szintjén sem, érdemes hát erős szóbeszédként kezelni a színész stábba való csatlakozását. 

Szerintetek Duncan Jones rendezői székbe való csücsülése jó választás és Johnny Depp valóban helyes döntés lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)