Dungeon Siege II: Broken World helyzetjelentés" /> Dungeon Siege II: Broken World helyzetjelentés"/>
Hirdetés

Dungeon Siege II: Broken World helyzetjelentés

|

A GameSpot-os kollégák beverekedték magukat a Gas Powered Games standjára, ahol is alaposan szemügyre vették a Dungeon Siege II: Broken World című RPG-kiegészítőt. Titkosügynökeik jelentése szerint az addon egy új actot ad majd a játékhoz, amely az alapokban befejezett sztori végénél folytatódik majd. A kiegészítőben újra Aranna világát kell megmentenünk. Minderre 10 órányi játékidőben nyílik lehetőségünk, no és a mellékküldetések további plusz 5 órát biztosítanak játékidő tekintetében, így összesen már 55-re hízik a gyárilag beirányzott játékórák száma. 40 új lény, több új faj és eddig nem látott karakterek. A júliusban érkező addonról egyelőre az a szóbeszéd járja, hogy amolyan darkos feelinget áraszt, így misztikusan titokzatos és félelmetes helyszíneket láthatunk majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)