Hirdetés

Dunkirk - a filmhez kapcsolódó tartalmakkal bővülnek a Wargaming játékai

|

A World of Tanks, World of Warplanes és World of Warships egyaránt kap pár új küldetést, amikkel hangolódhatunk Christopher Nolan ígéretes filmjére.

Hirdetés

Július második felében kerül mozikba a Dunkirk, mely az utóbbi évek egyik legjobb második világháborús filmje lehet. A Warner Bros. és a Wargaming összeállt, hogy közösen promózzák, és így mindenki jól jár - azok is, akiket a film nem érdekel.

A sajtóközleményben nem mentek bele a részletekbe, csak annyit tudunk, hogy emblémák, küldetések, és "egyebek" várhatók mindhárom játékhoz. A trailer sem árul el többet, de ha másnak nem, legalább annak örülünk, hogy általánosságban többet kínálnak majd. 

Még csak az sem teljesen tiszta, hogy mikor indulnak az ünnepi események, de alighanem jövő hónapban. Bármi kiderül, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)