Hirdetés

Dying Light - így került bele a Mirror's Edge első pályája

|

Amíg várunk a Mirror's Edge Catalyst megjelenésére, egy modder kitartó munkájának hála az első rész pályáját a Dying Lightban játszhatjuk újra.

Hirdetés

Hála a Dying Light moddolhatóságának, egyre több remek tartalommal bővül a játék, amiket a Steam Műhelyből egyetlen kattintással el lehet érni. Az egyik mod annyira jól sikerült, hogy még magukat a fejlesztőket is lenyűgözte.

Elimina, aki már az Assassin's Creed Monteriggioni pályáját is újraalkotta, most a Mirror's Edge első küldetésének helyszíneivel dolgozik. Igaz, még nincs kész, de már most is nagyon pofásan fest. Mivel a Dying Light épületei, és így felhasználható elemei eleve romosak, ez egy kicsit olyan, mintha sok évvel a játék eseményei után, egy bukott városban járnánk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)