Hirdetés

Dying Light - így fut PC-n maximum beállításokkal

|

A Techland zombis lövöldéjét már tűkön ülve várjuk, és ehhez hozzájárul az is, hogy bizony nem néz ki rosszul a preview verziója futás közben.

Hirdetés

A PC Gamer abban a szerencsés helyzetben van, hogy megkapták a Dying Light egy előzetes verzióját, amit azonnal fel is telepítettek a legerősebb gépbe, amit találtak (ugyebár a Dying Light gépigény már ismert, itt azért erősebb cuccról van szó). A felvett videóból ki is derül, hogy mit tud a "next-gen" zombi apokalipszis.

A srácok szerint a játék nem tudta tartani a stabil 60fps-t 1440p-ben (természetesen minden beállítás a maximumon) viszont azon kívül, hogy a számláló itt-ott leesett, nem volt érezhető különösebb probléma. Ráadásul tudni kell, hogy még jóval több, mint egy hónap van a megjelenésig, így jó esély van rá, hogy a végleges kiadás már stabilabb lesz. Bár manapság ez nem mondható annyira biztosan, de mi azért reménykedünk, amíg nézzük ezt a videót:

A Dying Light megjelenés január 30-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra (utóbbiak esetében erősen kell majd kompromisszumot kötni).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)