Hirdetés

Dying Light - ilyen egy next-gen játék gépigénye?

|

A Techland zombis alkotása csak 2014 folyamán jelenik majd meg, de a Steamre már felkerült a becsült gépigény. Erőműveket izzítani.

Hirdetés

Reméljük, hogy még nem felejtettétek el Techland és Deep Silver együttműködésének eredményeképp született Dead Island és Dead Island: Riptide nevű zombis alkotásokat, melyek osztatlan sikert ugyan nem arattak, de a hangulatuk a helyén volt.

Afelől viszont egyelőre nincs kétségünk, hogy a Dying Light zseniális lesz, a következő generáció élén menetelve elégíti majd ki a zombirajongók minden vágyát. Ennek viszont komoly ára van: aki nem szerez be egy PlayStation 4-et vagy egy Xbox One-t, annak egy kimondottan erős PC-re lesz szüksége.

A játék Steam adatlapja arról árulkodik, hogy aki az alábbinál gyengébb konfigurációval rendelkezik, az feleslegesen próbálja meg működésre bírni, akinek PC-je viszont az ajánlottnál is jobb, azt semmi nem gátolja a következő szintre lépésben. Ez egyelőre csak a becsült gépigény, nem a hivatalos, de irányt mutat, hogy mire számítsunk, ha egy next-gen játékkal szeretnénk játszani.

Minimum:

Oprendszer: Windows® Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
Processzor: Intel® Core™2 Duo/AMD Athlon™ 64 X2 @3GHz, Intel Core i5 @2.4GHz
RAM: 4 GB
Videokártya:DirectX® 10 kompatibilis, 512 MB VRAM
DirectX®: 10
Szabad hely:20 GB
Hang :DirectX® 10 kompatibilis

Ajánlott:

Oprendszer: Windows® 7 (SP1) 64bit / Windows® 8 64bit
Processzor: négymagos CPU @3GHz
RAM: 8 GB
Videokártya: Radeon 7900 sorozat / GeForce GTX 670, >2GB VRAM
DirectX®: 11
Szabad hely: 20 GB
Hang: DirectX® 10 kompatibilis

Mit gondoltok? Vállalható, vagy egyelőre túl nagy elvárás, hogy az egyszeri gamer ilyen konfigurációval rendelkezzen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)