Hirdetés

E3 2014 - Destiny videó, játékmódok, és a kidobott Kinect

|

Jó nap ez azoknak, akik a Bungie új játékára várnak. Sok újdonság és érdekes infó mellé még egy E3-as trailert is kaptunk.

Hirdetés

A Destiny fejlesztői nem vették jó néven, hogy a NeoGAF fórumozói egy kiszivárgott alfa verzió játékmenetét nézegették. Hogy tisztába tegyék a dolgokat, kiadtak egy közleményt arról, hogy valójában mit is láthattak az arra tévedők.

Luke Smith, a Destiny vezető dizájnere elmondta, hogy aki az új sci-fi lövöldét választja, mindig talál majd olyan elfoglaltságot, ami megfelel a hangulatának. A sztorival szeretnél haladni? Remek, erre vannak a sztori missziók melyeket akár egyedül is megoldhatsz (vagy hármasban), és teljesítésükkel többet megtudhatsz majd a játék világáról. Ha éppen csak öldökölni szeretnél a haverokkal, ott a Strikes, ahol bossokkal kell majd megküzdenetek, hogy aztán bezsebeljétek a rengeteg lootot. Csak lazunál egy hosszú nap után? Szedd össze a barátaidat és irány a felfedezés. Az Explore activites alatt olyan feladatokat kaphatsz, melyeket a Város lakói kínálnak neked. Kereshetsz nyersanyagokat, különleges fegyvereket, bejárhatod a világot.

A hardcore arcoknak ott lesznek a raidek, melyek hatfős, kőkemény kihívások lesznek. Ezekről ugyan nem sokat osztott meg velünk Luke, de feltételezéseink szerint valamilyen MMO-kban már látott megoldásról lehet szó. Természetesen majd más játékosokra is lehet lőni, de ha nem akarsz, nem muszáj PVP-zni. Nézzünk is meg a remek kedvcsinálót a Destiny felfedezéséhez, egyenesen az E3-ról.

A fenti néhány másodperc csak egy kis ízelítő abból, ami ma éjjel ránk vár. Ennyivel azért még nincs vége, technikai érdekességekkel is megleptek bennünket a fejlesztők. A Bungie úgy döntött, hogy a Destiny Xbox One változatának élvezetéhez nincs szükség Kinectre, így annak támogatását ki is dobták, mivel így nyernek 10% plusz számítási kapacitást az új konzolon.

Mindenki kedvenc Phil Spencerét ma halljuk még eleget, de mielőtt a színpadra lépne, beszélt a Kinectről, és annak GPU foglalásáról. Elmondása szerint annak, hogy bevan-e dugva a kamera a konzolba semmi köze ahhoz, hogy az mennyit foglal le a rendszer erőforrásaiból. Phil konkrétan azt javasolja, hogy hagyjuk bekötve a kamerát, mert ha nincs Kinect funkció a játékba programozva, akkor az nem terheli a rendszert, de ha kilépünk a játékból, akkor szükségünk lehet rá. 

Lesz még itt Destiny infó, az biztos, nézzétek a GSO E3 közvetítéseit!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)