Hirdetés

Terjeszkedni fog az EA Access

|

Az Xbox One-on használható EA Access, valamint a PC-s Origin Access nagyon bejött az EA-nek, ezért tervezik, hogy további platformokra fogják kiterjeszteni.

Hirdetés

Az egyik legjobb módszer a korábbi játékok újrahasznosítására az, amit az EA és a Microsoft is alkalmaz. Havidíjért cserébe hozzáférünk egy rakás olyan játékhoz, melyet egyébként valószínűleg már nem vennénk meg még nagy kedvezménnyel sem.

Hirdetés

Sajnos jelenleg csak PC-n és Xbox One-on működnek ezek a szolgáltatások, a PS4-esek kimaradnak belőle. Viszont ez már talán nem marad így sokáig. Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója elmondta, hogy folyamatosan növekszik az előfizetők száma, és számíthatunk arra, hogy más platformokon is elérhető lesz. Konkrétumokat persze nem mondott, de nem nehéz leszűkíteni a kört PS4-re, Mac-re és talán a mobilokra. Sajnos a kiadó legjobb mobiljátékai, mint a Mass Effect Infiltrator vagy a Dead Space már nem vásárolhatók meg, a legtöbb ma is letölthető pedig free-to-play, úgyhogy ebben annyira nem érdemes reménykedni. 

A szolgáltatás maga is bővülni fog, de nem tudni még, mivel. Az biztos, hogy korábban megjelent játékok teljes, valamint új játékok kipróbálható verziói sorra kerülnek majd fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)