Hirdetés

EA: Jöhet még hagyományos Syndicate

|

A játék producere szerint van hely a piacon egy klasszikus Syndicate remake számára is.

Hirdetés

Jövő februárban az Eurocorp szindikátus egyik legkiválóbb ügynöke, Miles Kilo bőrébe bújva egészen új nézőpontból élhetjük át a piaci részesedésért vívott háborút.



Már önmagában a tény, hogy másfél évtizedes mélyálomból kiolvasztják a Syndicate franchise-t, rengeteg rajongó szívét megdobogtatta. Az öröm azonban nem lehetett teljesen felhőtlen, hiszen a Bullfrog sorozatát ismerő játékosok közül nem mindenki képes megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy egykori kedvencét egy kutyaközönséges (valójában azért elég sok jó ötletet felvonultató) FPS-be csomagolva lássa viszont.

Látod már a fényt?


Számukra lehet jó hír, hogy az Electronic Arts egyáltalán nem tartja elképzelhetetlennek hogy izometrikus nézetet használó, stratégiai elemekkel felvértezett taktikai akciójátékként is felújítsa az 1993-as Syndicate-et. Jeff Gammon, az EA Partners executive producere elárulta, hogy ha elindulnának a stratégiai-taktikai vonalon is, akkor a remake biztos, hogy nem konzolokra érkezne, más, a műfajhoz jobban illeszkedő platformokat kellene célba venni. Ezen a ponton feltehetően a PC-re, de még inkább a táblagépekre, okostelefonokra gondolhatott. Kihangsúlyozta azonban, hogy egyelőre nincs szó többnél puszta ötletelésnél, semmiféle fejlesztés nem folyik még ilyen téren.


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)