Hirdetés

Earthworm Jim visszatér!!!

|

Az Atari a mai napon bejelentette, hogy megszerezte a világhírű Earthworm Jim játék kizárólagos jogait, melyből az következik, hogy az elkövetkezendő öt évben visszahívják az életbe. "Az Atari egy fejlődésben lévő cég, és most a játéktörténelem egyik legnagyobb alakjával, az Earthworm Jim felélesztésével fontos pillanathoz jutottaka videójáték iparban," tette hozzá az eseményekhez Bruno Bonnell, az Atari adminisztratív igazgatója. "Az Atari név innovációt, lehengerlő minőséget, szórakoztatást és legfőbbképpen örömet jelent. Elkötelezettségünk az Atari névhez, valamint újabb termékekbe való beinvesztálás, mint az Earthworm Jim, nagyon fontos tényezők a cég fejlődésében." Az eredeti játékot még a Shiny Entertainment készítette el a 1990-es években, mely óriási sikert aratott részletes animációival, játékmenetével, valamint humorával. Később mindezt továbbfejlesztve átültették egy 3D-s környzetbe, melyet csodálatos látvány és hang ölelt körül. Az Atari nem kíván változtatni a jól bevált recepten, megmarad a szemet és fület gyönyörködtető környezet, a humor, ám sokkal szebb megjelenítést ígérnek, mely nem is kétséges, valamint fejtörők egész sorát, melyben a főhős régi ismerősei a szerelme, a hercegnő, és öreg barátja Peter Puppy is segítségére lesz, hogy ismét felvegye a harcot a gonosz Királynővel. A tervek szerint a játékot majd két különböző játékmódban lehet tolni, melyekről egyenlőre még semmi konkrétumot nem tudni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)