Hirdetés

East India Company - Érkezik az első kiegészítő

|

A Nitro Games legújabb játéka még igencsak friss, de már be is jelentették az első kiegészítőt.

Hirdetés

Aki esetleg nem komázza az Empire: Total War szárazföldi csatáit, viszont mindene a tenger, és a csodálatos vitorlás hajók, az bizonyára örömmel üdvözölta az East India Company megjelenését. A Kelet-Indiai társaságok harcain alapulú játékban ugyanis csak tengeri ütközetket vezényelhetünk, ám azokat elég profin.

Az East India Company többi része már nem annyira meggyőző, és a grafika sem éppen a legcsodásabb, ennek ellenére a Nitro Games bízik a vásárlókban, és bejelentette az első kiegészítőt. Az East India Company: Privateer során egy amolyan kalóz bőrébe bújhatunk. A különféle társaságok bíznak majd meg minket mindenféle küldetéssel, ami lehet egy-egy fontosabb hajó kisérése, de éppen az konkurens társaság egyik járművének elsűllyesztése is. Új küldetések, két új kampány, és néhány játékmenetbeli újítás jellemzi röviden a stuffot, melynek pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)