Hirdetés

Ebben a második világháborús játékban egy szanitécet irányíthatunk

|

Ezúttal nem életeket kell kioltanunk, hanem megmentenünk a sebesülteket.

Hirdetés

Nem csupán a film-, de a játékipar sem tud elszakadni a második világégéstől, de szerencsére sokszor próbálnak valami újat mutatni a témában. A Kards például kártyajátékként növeli a változatosságot, a Vendetta 1943 egy MMO lesz, a Hell Let Loose pedig százfős összecsapásokat tesz lehetővé (persze készülnek klasszikus darabok is, mint amilyen a Panzer Corps 2 is). 

Hirdetés

A Hypnotic Ants, a PlayWay és a Games Operators közös projektje, a Medic: Pacific Corpsman ismét olyat kínál, amilyet még nem sűrűn tapasztalhattunk, ugyanis egy a második világháború csendes-óceáni hadszínterén szolgáló szanitécet irányíthatunk. Ha a koncepcióból nem lenne egyértelmű, a trailer eléggé nyilvánvalóvá teszi, hogy nyomasztó hangulatra számíthatunk, hiszen a csatatéren, golyók között szlalomozva kell felkutatnunk a sebesülteket és ellátnunk, majd biztosabb helyre cipelni őket. Sokszor előfordul majd, hogy nekünk kell döntenünk két sérült katona között, de így legalább átérezhetjük, hogy mit éltek át a frontvonalban harcolók akkoriban.

A Medic: Pacific Corpsman várhatóan jövőre kerül fel a Steamre, de megjelenési dátum még nincs. Addig érdemes megnézni az Andrew Garfield főszereplésével készült, Mel Gibson által rendezett A fegyvertelen katona (Hacksaw Ridge) című filmet, az is hasonló koncepcióra épül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)