Hirdetés

Ebben a Star Wars horrorjátékban zombik a rohamosztagosok, és te is kipróbálhatod az élményt már most

|

A Star Wars: Deathtrooper egészen új műfajt teremt az univerzumon belül.

Hirdetés

Volt egy időszaka a játékiparnak, amikor a fejlesztők szentül hitték, hogy zombikkal minden jobb. Ezen többnyire túlvagyunk, de az élőholtak jelenléte még mindig fel tud dobni egy-egy kalandot, ha a tematika passzol, és bár a Star Wars világába eddig nehezen képzeltük volna el mindezt, most úgy fest, mégsem teljesen testidegen.

Stefano Cagnani egy hobbifejlesztő aki az elmúlt években rengeteg izgalmas projektet töltött fel az Itch.iora. Legutóbbi munkája a Star Wars: Deathtrooper, ami egy túlélőhorror, melyben egy elhagyatott csillagrombolón kerülünk szembe az élőhalottak fehér páncélos seregével.

Magányos rohamosztagosként kell kiderítenünk, hogy mi történt a Birodalom egyik zászlóshajójával. Amint leszállunk kiderül, hogy minden katonából csoszogó félhulla lett, akik nagy örömmel hívnának meg bennünket egy kiadós lakomára. Mármint úgy, hogy mi vagyunk a főfogás. De hát tudjátok, hogy megy ez.

Hirdetés

A játék vizuális körítése elképesztően hangulatos, a téma pedig van olyan erős, hogy szívesen látnánk ebből egy teljesértékű, AAA megjelenést is.

A játék ingyenesen letölthető és játszható a projekt itch.io aloldalán keresztül

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)