Hirdetés

Egy 14 éves MMO fejlesztői úgy döntöttek, csinálnak mellé egy egyjátékos RPG-t is

|

A gyönyörű pre-alpha trailer 4K-ban kínál betekintést a kelta mitológia ihlette univerzumba.

Hirdetés

A Vindictus neve ismerős lehet azoknak, akik sokat ugráltak MMO-k között a 2010-es években. A 2012-ben indult Nexon játék a mai napig aktív, és bár a játékostábora sokat zsugorodott, annak tagjai a mai napig kapják az új tartalmakat és eseményeket.

A rajongók hamarosan azonban egy teljesen új játékot is kipróbálhatnak, ez viszont már egy szóló akció-RPG lesz. Bemutatkozott a Vindictus: Defying Fate, amely egy gyönyörű világot és pörgős mészárlást ígér.

Az első trailer hozza azt a lenyűgöző, csillogó vizuális tálalást, amit a dél-koreai csapatoktól már megszokhattunk. Az előzetes persze a látvány mellett a harcrendszerből is ad egy kis ízelítőt, ami tempós mészárlást és súlyos csapásokat ígér.

Hirdetés

A trailert ajánlott 4K-ban nézni a teljes élményért, de akárhogy is tekintitek meg, hamarosan magatok is kipróbálhatjátok majd a játékot. A fejlesztők ígérete szerint a Vindictus: Defying Fate-et elvihetjük majd pre-alpha tesztkörre március 13. és 18. között. A végleges verzió még nem kapott megjelenési dátumot, de PC-re és konzolokra is egyaránt érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)