Hirdetés

Egy bug miatt törölni kell a Suicide Squad: Kill the Justice League ranglistáját

|

A Rocksteady kellemetlen hibával találta szembe magát.

Hirdetés

Nem elég, hogy a kritikusok a földbe döngölték a Rocksteady újdonságát és hiába szolgáltatásalapú játék, kevesebben játszottak vele a hétvégén, mint a 2015-ben megjelent Batman: Arkham Knighttal, még a technika ördöge is kibabrált a csapattal, amely komoly következménnyel járt. A stúdió a Discordon tett közzé egy bejegyzést, amelyben beszélt a játék közelgő frissítéséről, és ennek során azt is elmondta, hogy egy hiba miatt teljesen új ranglista létrehozását tervezi. 

A poszt alapján néhány elhivatottabb játékos a legvadabb várakozásaikat is felülmúlóan kezdte elérni a Mastery szinteket, amit komolyan befolyásolt az úgynevezett Burn bug. Erről a Burn állapothatás tehet, amelynek a Mastery szinteken át kellett volna skálázódnia, de egy nagy, nem szándékos hiba miatt ez nem megfelelően történt meg. A Rocksteady magyarázata szerint ahogy nőttek a Mastery szintek, úgy nőtt a Burn sebzése is, ami alapvetően azt jelentette, hogy ha valaki Burn buildet használt, akkor mindegyik Mastery szintnek ugyanolyan nehézsége volt. 

Hirdetés

A legelkötelezettebb játékosok mostanra már messze túljutottak azokon a Masteryken, amik kiegyensúlyozottak voltak, és az említett hibának köszönhetően nem kapták meg azt a kihívást és változatosságot, amit az End Game-nek nyújtania kellett volna. A bug fejtörést okozott a csapatnak, és feltették a kérdést, hogy mit tehetnek a kijavításáért, illetve kell-e tenniük valamit. Végül úgy döntöttek, hogy a bugnak mennie kell, viszont a hiba következménye az, hogy kénytelenek visszaállítani a játék ranglistáját. Így magyarázták a döntést:

"Mivel ez a változás eléggé lényeges a ranglistákra és az azokon való további előrehaladásotokra nézve, elköteleztük magunkat, hogy új ranglistát hozzunk létre mindannyiótok számára, hogy továbbra is felfedezhessétek a játék különböző buildjeit. A jelenlegi ranglistán szereplő összes bejegyzés örökre megmarad, és az eredmények is nyilván lesznek tartva. Szeretnénk megtapsolni mindannyiótokat az elkötelezettségetekért, hogy ilyen magasra jutottatok a Mastery-szinteken (és a játék eltöréséért is). Dicséret!"

A Mastery szintek kiegyensúlyozása mellett az aktuális patch olyan kisebb változásokat is hoz, mint hogy egyes tárgyak immunitás helyett csak 90%-os sebzéscsökkentést adnak (mint a Heat Wave's Molten Skin és a Turtle's Shell). A Rocksteady azt is elárulta, hogy a következő hetekben betekintést nyújtanak az első szezonba, és hosszabb távú változtatásokon is gondolkodnak. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)