Hirdetés

Egy érdekes új fegyverrel dobná fel egy rajongó a The Last of Us Part 3-t

|

Ellie immunitása ismételten versenyelőnyt jelentene.

Hirdetés

Míg pár napon belül egy nem csak szebb, de tartalmasabb Remastered változat keretein belül élhetjük át Ellie és Abby vérgőzös bosszúhadjáratát, addig a Naughty Dog jóvoltából hamarosan egy dokumentumfilm mentén nyerhetünk bepillantást abba, hogy hogyan is készült a The Last of Us Part 2. Sokan azonban továbbra is a következő felvonásban reménykednek, amivel kapcsolatban egyelőre még csak a szivárgásokra és a találgatásokra hagyatkozhattunk.

A rajongók fantáziája azonban már most beindult a potenciális folytatással kapcsolatban, és hol máshol, mint a Redditen kezdték felpitchelni vadabbnál vadabb ötleteiket. A The-golden-guy névre keresztelt felhasználó most például egy olyan, korábban még nem látott új koncepcióval rukkolt elő, ami Ellie fegyverarzenáljának a részét képezhetné a harmadik felvonásban.

Hirdetés

Ennek lényege az lenne, hogy Ellie képes lenne úgynevezett "spórabombákat" készíteni, amik eldobható purgálókként, de akár csapdákként is funkcionálhatnának. Kezdetben többen is azzal támadtak az ötletet, hogy ez csak tovább nehezítené a játékos dolgát, elvégre több fertőzöttel kellene megküzdenie, de aztán a felhasználó pontosította a dolgokat.

A spórabombát inkább egy lopakodást segítő csapdaként érdemes elképzelni, ami elkábítaná és megijesztené az ellenfeleinket, ezzel könnyebben sebezhetővé téve őket. Az ötlet ugyebár azért működne, mert Ellie immunis a cordyseps vírusra, így a levegőben szálló spórák nem hatnának rá.

Why doesn’t Ellie make spore bombs
byu/The-golden-guy inthelastofus

A koncepció mindenesetre érdekes, és amennyiben ténylegesen megvalósul majd a folytatás, egy érdekes új adalék lehetne a fegyverek sorában, úgyhogy remélhetőleg Neil bácsi is néha felmerészkedik a Redditre, hogy ilyen és ehhez hasonló, jobbnál jobb ötletekből merítsen inspirációt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)