Hirdetés

Egy héttel a rajt után kevesebben pörgetik a Suicide Squad: Kill the Justice League-et, mint a 9 éves Batman: Arkham Knightot

|

Rosszul áll a Rocksteady szolgáltatásalapú lövöldéjének a szénája.

Hirdetés

Soha semmilyen fórumon nem kommunikálta a Warner Bros. Games, hogy milyen eladásokkal és mekkora játékosbázissal lenne elégedett a Suicide Squad: Kill the Justice League esetében, de több mint valószínű, hogy ennek a célnak a közelében sincs még a Rocksteady live service alapokra épített kooperatív shootere. Bár a felhasználói értékelések 82 százaléka pozitív a Steamen, ez a lelkesedés nem mutatkozik meg a játékosok aktivitásában. A megjelenés hétvégéjén felállított 13 459 fős csúcsot az egyidejű játékosszám tekintetében azóta nemhogy megdöntenie, de megismételnie, sőt megközelítenie sem sikerült a játéknak.

Mi több, e sorok írása közben mindössze 2340-en kergetőznek az Igazság Ligája hőseivel Metropolisban, ami - és most kapaszkodjatok meg - jócskán elmarad a 2015-ben megjelent Batman: Arkham Knight pillanatnyi játékosszámától (3159 fő.) a SteamDB szerint.

Hirdetés

A gyenge kezdés és a gyors visszaesés még nem jelenti törvényszerűen azt, hogy már ácsolhatja is a Rocksteady a koporsót a Suicide Squad: Kill the Justice League számára, elvégre láttunk már egy-két feltámadást ebben az iparban, inkább az a kérdés, hogy a szolgáltatásalapú címekre rácsavarodott kiadó milyen következtetéseket von le a játék szerepléséből, ha mellérakja, hogy a mindenféle multiplayer komponenst nélkülöző Hogwarts Legacy egyetlen év alatt 24 millió példányban fogyott.

Kommentben jöhetnek a tippek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)