Hirdetés

Egy indie játék is lehet olyan, mint a GTA Online?

|

Az új Steam esemény, a Games Made in New Zealand egyik legizgalmasabb játéka az It's Only Money.

Hirdetés

Nálunk nem került a Steam áruház főoldalára, de a Quakecon vásárral egyidőben elindult a Games Made in New Zealand esemény, ahol több izgalmas játék mellett bemutatkozott az It's Only Money, ami egy igazán látványos indie játékélménynél jóval többet ígér. A játék korai hozzáférésű címként lesz először elérhető, de a fejlesztők azt ígérik, rászolgálnak majd a bizalomra és rengeteg tartalommal bővítik a megjelenés után a játékot.

Az It's Only Money egy vérbeli indie látványvilággal megáldott, nyílt világú kooperatív játék, amit akár négyen is lehet egyszerre játszani. A történet szerint Rockhaven új polgármesterének agyára ment saját jóléte, így aki nem illik az általa alkotott világképbe, egyszerűen egy lyukba dobja. Szó szerint, egy hatalmas lyukról van szó, ami a föld alá tessékeli a problémás egyedeket. A kitaszítottak azonban nem hagyják magukat, fosztogatni kezdenek, az így szerzett pénzből pedig fogadásokat kötnek, üzletelgetnek és egyéb módokon forgatják, hogy talpra álljanak és megvédhessék magukat.

Hirdetés

Mi is egy ilyen karakter bőrébe bújhatunk majd, a játék pedig bőven kínál tevékenységeket, lesz mindenféle verseny, verekedés, tárgyak lezúzása, és még megannyi esemény, amivel tovább növelhetjük a bankszámlánkat, hogy aztán végül akár ingatlanokat és üzleteket is vásárolhassunk.

Természetesen a játékból nem marad ki a karakter készítő sem, mindenki a számára legszimpatikusabb arccal kezdheti majd az új életét, később pedig több módosíthatjuk a fizimiskát mindenféle ruhával és egyéb kiegészítővel. Aaron Alexander, a fejlesztést végző Usual Suspects társalapítója a következőt mondta a játékról:

"Úgy gondolom, hogy általánosságban nem tudunk versenyezni a Rockstar termelési értékével, de készen állunk arra, hogy a közösség által javasolt funkciókat és javaslatokat olyan módon valósítsuk meg, ahogy a nagyobb stúdiók nem tudják."

Az It's Only Money egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, mindössze a "coming soon" olvasható a profilján, de a kívánságlistához már most is hozzáadható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)