Hirdetés

Egy kis figyelmet!

|

Nos. Már többen megtaláltátok legújabb nyereményjátékunkat, melyen egy eredeti Comanche 4 tulajdonosa lehetsz. Akik már jelentkeztek erre, rájöhettek, hogy ez a sorsolás egy kérdőívet is takar, mely abban segít nekünk, hogy egy jobb lapot készíthessünk (mind a nyomtatott részről, mind az onlin oldalról). Ha nem érdekel a játék, akkor is töltsd ki ezt, hiszen ebből szeretnénk tapasztalatot meríteni az elkövetkezendő újításokhoz! Reméljük számíthatunk rátok! Mint tudjátok, egy ideje nincs letöltés a honlapunkon, aminek az az oka, hogy tönkrement az FTP-nk merevlemeze. Helyzetjelentés képpen annyit, hogy már közeleg az új, és, ha minden igaz, kedd környékén meg is érkezik hozzánk. Tehát remélhetőleg jövő hét közepétől ismét tudtok tőlünk villámsebesen letölteni (legalábbis azok, akiknek gyors kapcsolatuk van)!

GameStar Team

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)