Hirdetés

Egy mandalóri fejvadász lehet a Respawn következő Star Wars-játékának főhőse

|

Ha minden igaz, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Star Wars Jedi: Survivor mögött álló stúdió egy The Mandalorian ihletésű FPS-en dolgozik az Electronic Arts megbízásából.

Hirdetés

Bármennyire is imádtuk a Titanfall 2-t, érthető, hogy a Respawn Entertainment az elmúlt években az óriásrobotos franchise helyett a sokkal lukratívabb Star Wars adaptációk mellett tette le a voksát, és valószínűleg nem lövünk mellé birodalmi rohamosztagos módjára, amikor azt feltételezzük, hogy ez a döntés elsősorban az EA nyomására született meg. Cserébe viszont el kell ismernünk, hogy valóban remek egyjátékos élményekkel örvendeztetett meg bennünket a stúdió a Star Wars Jedi széria első két felvonása képében. Ami egyébként kis szerencsével még ebben az évtizedben trilógiává bővül.

Nem titok azonban, hogy a Respawn a Fallen Order és a Survior folytatása mellett több másik, Star Wars licencre épülő projekten ügyködik. Ezek egyikéről az Insider Gaming szellőztetett meg néhány részletet a VentureBeat újságírója, Jeff Grubb értesülései nyomán.

Hirdetés

A szivárogtatás azzal kezdődött, hogy Grubb beszámolt a Mohhamad Alavi creative director távozásáról Respawntól, aki a búcsúja előtt egy bejelentés előtt álló FPS fejlesztését vezette. Azt csak később tette hozzá, hogy a feszes tempójú, belsőnézetes lövölde valójában Star Wars-játék, méghozzá olyan, amit A Mandalóri inspirált, de nem annak az adaptációja.

A játékos egy (most még) névtelen mandalóri fejvadász páncéljába bújhat és különféle megbízásokat teljesíthet a bolygóról bolygóra haladó lineáris kampány során a Birodalom hatalmának tetőpontja idején. Harc közben éppúgy támaszkodhat a csuklóra szerelt csáklya- és rakétavetőre, az ellenség azonosítására és megjelölésére használatos vizorra, mint a különféle manőverekhez nélkülözhetetlen, ikonikus háti rakétára. Multiplayer módot nem említ a jelentés, azt viszont igen, hogy az egyelőre cím nélküli FPS jutalmazza, ha stílusosan és eredményesen játszunk, például az ellenfelek likvidálásáért cserébe töltődik vissza az életerőnk.

A megjelenését leghamarabb egy-két éven belül várják, és ha ez az értesülés helytálló, akkor biztos, hogy még Cal Kestis harmadik kalandja előtt kézhez kapjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)