Hirdetés

Egy percre nem figyelt oda a fejlesztő, a macskája publikálta a játékát Steamen

|

Senki se bánja, David Szymanski sem, az internet sem, a cica meg pláne nem.

Hirdetés

David Szymanski a kortárs játékfejlesztők egyik megénekeletlen hőse: egyszemélyes stúdióként készített és jelentetett meg olyan játékokat, mint a Dusk, vagy (társfejlesztőként) a Gloomwood. Ezek a 90-es évek shootereit, különösen a Quake-et hűen megidéző, de az ihletforrástól függetlenül is eredeti, jól átgondolt és addiktív játékok, imádja is őket az internet. Most például legújabb alkotását, a Chop Goblinst, amelyet a tervezettnél három héttel előbb lőtt fel a Steamre. Mint a Twitteren írta, a macskája miatt.

Szymanski ugyanis egy percre nem figyelt oda, és mire visszament az irodájába, Zamboni, a cuki, a mellékelt kép alapján (hiszen természetesen van mellékelt kép is) Down-szindrómás cica meg is nyomta a "publikál" gombot.

Hirdetés

Nagy tragédia nem történt, az egy ülésben teljesíthető retro FPS ugyanis kész van. A fejlesztő pedig egy későbbi tweetben már azt írta, "unatkoztam, szóval kiraktam", azaz úgy tűnik, mégsem teljesen Zamboni a hibás; ha ez az egész sztori csak egy ürügy volt arra, hogy megosszon egy képet róla (és mellesleg promotálja a játékot), hát annyi baj legyen.

A rövid, de ígéretes shootert máris elárasztották a "rendkívül pozitív" értékelések Steamen, azaz Szymanski most sem okozott csalódást. Mi biztosan kipróbáljuk majd valahol félúton a halászlé és a zserbó között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)