Hirdetés

Egy teljes kontinenssel bővül a Metin 2 világa

|

A Conquerors of Yohara kiegészítő új ellenfeleket, bossokat, területeket és felszereléseket hoz, miközben komolyan bővíti a Metin 2 történetét is.

Hirdetés

A Metin 2 egy időben kifejezetten nagy népszerűségre tett szert az európai közönségnél, hiszen az első MMORPG-k között volt, amik free-to-play modellben kínáltak kalandokat az online tér kardforgatóinak és varázslóinak. Noha mára a műfaj népszerűsége megkopott, hiszen a World of Warcraft mellett kevés szereplőnek jutott levegő a piacon, úgy néz ki, hogy a Metin 2 továbbra is harcban marad a játékosok kegyeiért.

Hirdetés

Ahogy maga a játék, úgy a szeptemberben megjelenő Conquerors of Yohara kiegészítő is teljesen ingyen behúzható, ha esetleg valaki szeretne visszanézni egy kis kalandozásra. Az új tartalmak között egy teljes kontinens található, melynek uralkodói, a Sung Mahi birodalom akkora erőre tesz szert, mely a teljes világ elpusztításával fenyeget.

A játékosok velük kell felvegyék a harcot, miközben felfedezik az új területeket, ellenfeleket, dungeonöket és  bossokat, melyeket a fejlesztők a kiegészítőbe pakoltak. A hősök ráadásul ennek hála 120-as szint fölé is fejlődhetnek, így próbálgatva azokat a képességeket, amikkel szintén jócskán el lesz látva a Conquerors of Yohara.

Egyelőre nem tudjuk, hogy szeptemberben pontosan mikor érkezik a kiegészítőt is tartalmazó frissítés, de a Gameforge azt ígérte, hogy a Metin 2 honlapján és Facebook-oldalán minden fontos információt közzétesznek.

Ti visszanéztek a Conquerors of Yohara kiegészítőbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)