Hirdetés

Egy új Slender Man játék készül az előző rész készítőnél

|

Felbukkant egy új ízelítő és egy visszaszámláló: az elegáns szörnyeteg hamarosan visszatér, hogy kikergesse belőlünk a lelkünket.

Hirdetés

Amikor legutóbb belefutottunk Slender Manbe, akkor még nagyon más kontrollereket simogattunk. A Blue Isle Studios előző horrorja, a Slender: The Arrival 10 évvel ezelőtt futott be, akkor még PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és még Wii U-ra is. Tudjuk, hogy mindenki megfeledkezett már a Nintendo zabigyerekéről, de bizony arra is jelentek meg játékok.

Úgy tűnik, hogy a Blue Isle nem a babérjain ült az elmúlt években sem. A srácok elkezdtek összerakni egy új Slender játékot, amit hamarosan be is jelentenek majd.

Hirdetés

A hír írásának pillanatában egyelőre csak egy 14 másodperces teaser és egy visszaszámláló érhető el. Aki hajlamos megugrani a jumpscare-ektől, az ezt a videót lehetőleg ne a munkahelyén vagy a villamoson ücsörögve indítsa el:

Szóval egyelőre annyi biztos, hogy Slender Man visszatér, és hogy pontosan 31 nap múlva kiderül, milyen formában. A Slender The Arrival weboldalán már pörög is az óra, de tekintettel arra, hogy az oldal az előző játék nevét hordja, mi leginkább egy remake-re vagy remasterre tippelnénk.

Akárhogy is, július 26-án minden kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)