Hirdetés

Egy vasat sem kell fizetnünk ezért a rajongói Rayman-játékért

|

Ha szerettétek a sorozat legelső részét, akkor mindenképp ajánlott ránézni erre az alkotásra is.

Hirdetés

A Ubisoft még 1995-ben indította el a Rayman szériát, ami elég sok résszel bővült az eltelt évek során, azonban mostanában már egyértelműen nem ez a franchise élvez prioritást a csapatnál. Szerencsére egy lelkes rajongónak köszönhetően most nem hivatalosan ismét visszatért a remek platformer, ráadásul egészen retró formában.

Hirdetés

Megjelent ugyanis a Rayman Redemption, amit leginkább az első rész újraértelmezéseként lehetne jellemezni. A játék 2D-s, klasszikus külsőt kapott, és a projekt mögött álló Ryemanni sok friss tartalmat, köztük új világokat, szinteket, minijátékokat, illetve begyűjthető apróságokat is készített, tehát tényleg érdemes lehet egy próbát tennetek vele, ha már régóta vágytok egy új Raymanre.

A Rayman Redemption teljesen ingyenesen letölhető innen.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)