Hirdetés

Egyesült a Valve és a Turtle Rock

|

Az idei esztendő se maradhat el stúdiók fúziója nélkül. A folyamatosan hízó Valve jelentette be, hogy megvásárolta a Turtle Rockot.

Hirdetés

Percekkel ezelőtt kaptunk egy sajtólevelet a Valve-től, melyben a Half-Life széria megálmodói arról számolnak be, hogy több játékuk fejlesztésében is közreműködő Turtle Rockot ma hivatalosan is megvásárolták. Doug Lombardi állítása szerint az elmúlt egy évben közel 150%-al híztak a bevételek a Source-nak és a Steamnek köszönhetően, így nem volt kérdés, hogy a Seattleben székelő stúdió bevásárlókörútra indul.

left4dead6_450x360.jpg

A "teknőcök" bázisa 2002-ben lelt végső otthonára, Kaliforniára és olyan alkotásokban segédkeztek a Valve-nek, mint az Xbox-os Counter-Strike vagy a CS: Source PC-s verziója. A csapat jelenleg egy zombihentelős kooperatív játékon, a Left 4 Dead-en ügyködik, mely a mostani házasságnak köszönhetően nagy valószínűséggel a Steamen is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)