Hirdetés

Egyre biztosabb A feláldozhatók 2 játékváltozata

|

A legnagyobb akciósztárok a mozivászon mellett monitorjainkon is megjelenhetnek, ha a Ubisoft is úgy akarja.

Hirdetés

A filmből készült játék témája a legtöbb esetben rosszul sül el és már a fejlesztés során kisiklik valahol a dolog. Sorra születnek a gyengének nevezhető adaptációk, de talán Sylvester Stallone és társai életet vernek (szó szerint) a gépezetbe.

Februárban emlékeztünk meg arról az örvendetes hírről, hogy a Nowgamer utánajárása szerint a Ubisoft szeretné megszerezni A feláldozhatók 2 jogait egy játékváltozathoz. Azóta eltelt kis idő és egyre több jel utal arra, hogy a stúdió valóban szemez a lehetőséggel, mi több, lépéseket is tesz irányába. Az ausztrál korhatár bizottság honlapján ugyanis feltűnt egy olyan név, ami kétséget kizáróan felér egy bejelentéssel, ha igaz: a The Expendables 2 Video Game bejegyzés.

A névhez tartozó adatok szerint a játékot 15 éven felülieknek szánták és tartalmazni fog durva, erőszakos jeleneteket is, ahogyan a film maga is. A dolog pikantériája az, hogy a Ubisoft sem cáfolni, sem megerősíteni nem szerette volna a szivárogtatást, némely felfogás szerint a hallgatás beleegyezés. A feláldozhatók 2 augusztus 30-án kerül mozikba, nyilván érdemes lenne meglovagolni a várható sikerét. A filmről további információ található a CineStar honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)