Hirdetés

Ekkor érkezhet a Silent Hill 2 remake

|

Valószínűleg túl korán kikerült promóciós anyagok árulkodnak a megjelenési időszakról.

Hirdetés

A kívül-belül megújuló Silent Hill 2 az elmúlt évek egyik legérdekesebb projektje. Sok stúdiót körbejárt vele a Konami mire megállapodott a Bloober Team mellett, de mostanra a remake fejlesztése már sínen van, és belátható időn belül meg is fog jelenni.

A kérdés már csak az, hogy mikor. Egyelőre se a Konami, se a Bloober Team nem pontosította a dolgokat, de a GameStop megtette helyettük. Még ha nem is feltétlenül szándékosan.

Hirdetés

A világ legismertebb videojátékbolt-lánca elkezdett kirakni posztereket és marketinganyagokat, melyeken jól olvasható a "Late 2024" megjelenési időszak. Ez általában az utolsó negyedévet, azaz az október elejétől december végéig tartó három hónapot takarja. Mondhatnánk persze erre, hogy csak ideiglenes megjelölésről van szó, de mivel még a Konami listáján sem 2024 szerepel a Silent Hill 2 mellett (ott jelenleg TBA van), így ez nem valószínű. Írhattak volna oda csak egy megtippelt évszámot is de ennél pontosabb időpontot jelöltek meg, így jó esély van arra, hogy a Gamestopnál olyasmit is tudnak, amit például a sajtó még nem.

A hivatalos posztereket elnézve valószínűleg annyiról van szó, hogy valaki elsiette a kiragasztást. Mi arra tippelnénk, hogy a Konami a napokban maga is bejelenti majd a megjelenési időszakot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)