Hirdetés

Ekkor jelenhet meg a Mortal Kombat 12

|

Úgy fest, hogy napokon belül bejelenti a NetherRealm Studios a széria legújabb részét.

Hirdetés

Régóta pletykálják azt, hogy a Mortal Kombat 12 vagy az Injustice 3 lehet a NetherRealm következő projektje, de mindig is előbbi tűnt valószínűbbnek a jelek miatt - például egy gyorsan törölt Twitter-bejegyzés az egyik fejlesztőtől, a Johnny Cage hangját adót színész utalgatása, valamint Ed Boon sejtelmes poénkodása mind-mind a Mortal Kombat játékok rajongóit tették boldogabbá. 

Az már februárban egyértelművé vált a Warner Bros.-nak köszönhetően, hogy a Mortal Kombat 12 készül, mivel egy befektetői tájékoztatón hangzott el, majd az is kiderült, hogy a MK12 már 2023-ban megérkezhet, szóval tényleg nem maradt más hátra, mint a hivatalos leleplezés. 

Hirdetés

A bombát a profi e-sport játékos, SonicFox dobta le, aki pár napja simán kiírta a Twitterre, hogy ezen a héten részt fog venni egy Mortal Kombat 12 bejelentésen. Hogy ezért megüti-e a bokáját vagy szimplán csak egy ugratásról van szó, azt nem tudni, de beszédes, hogy a bejegyzés alatt megjelent két iparági bennfentes, Jeff Grubb a Giant Bombtól és Jez Corden a Windows Centraltól. 

Grubb azzal kezdett el poénkodni, hogy szerinte az űrbe fognak menni, amire Corden úgy reagált, hogy "szeptemberben", ezt pedig nehéz nem úgy értelmezni, hogy akkor lesz a Mortal Kombat 12 kilövése, azaz megjelenése. Ugyanabban a hónapban, amiben a Starfieldé is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Természetesen egyiket se vegyétek biztosra, hiszen nem hivatalos információkról van szó, viszont ha valóban bejelentik hamarosan a Mortal Kombat 12-t, akkor a verekedős játékok szerelmesei izgalmas évnek néznek elébe, hiszen idén jön a Street Fighter 6 és várhatóan a Tekken 8 is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)