Hirdetés

Ekkor jelenhet meg a Ubisoft Star Wars játéka

|

A nyitott világú, sztorivezérelt játékokat kedvelő közönségnek szól majd a Tom Clancy's The Division széria mögött álló stúdió alkotása.

Hirdetés

A Disney egyik legjobb döntése volt, amikor úgy határozott, hogy egyetlen kiadó helyett többnek is engedélyezi a Star Wars licenc használatát (ugyanígy tett a Marvellel is). Ezzel ugyanis olyan versenyhelyzetet teremtett, amiben az Electronic Artsnak is össze kellett kapnia magát, mert készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je a Sabernél, a Star Wars Eclipse a Quantic Dreamnél, de Csillagok háborúja világába helyezett projekten dolgozik Amy Hennig, az első három Uncharted rendezője, valamint a Ubisoft egyik stúdiója, a Massive Development is.

Utóbbi felel a Tom Clancy's The Division mindkét epizódjáért, valamint az azokat hajtó Snowdrop motorért is, emiatt nem meglepő, hogy a bejelentés előtt álló Star Wars projektet is erre az engine-re építik. A hivatalos leleplezés és a megjelenés pedig már nem lehet messze, már amennyiben hihetünk a Kotakunak súgó forrásoknak.

Hirdetés

Ezek alapján valószínűsíthető, hogy a kiadó aktuális pénzügyi évére vonatkozó előrejelzésében az Assassin's Creed Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora, a Rainbow Six Mobile, a Skull and Bones, a The Crew Motorfest, a The Division Resurgence és az XDefiant mellett mindössze "nagy játékként" aposztrofált projekt nem más, mint a Massive Entertainment Star Wars játéka. Ha ez igaz, akkor viszonylag hamar, meg is kell jelennie, mivel 2024. április 1-jén kezdődik a következő, immáron 2025-ös pénzügyi év.

A Kotaku úgy tudja, hogy a Project Helix kódnéven futó alkotáshoz nagy reményeket fűz a Ubisoft, ez lehet ugyanis hosszú évek óta az első kiugró sikere, ami nem az Assassin's Creed franchise-hoz köthető. A játék munkálatait Julian Gerighty, a The Division és a The Division 2 kreatív direktora felügyeli, és állítólag valamilyen formában helyet kap majd benne a bolygóközi utazás is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Arra azonban a névtelenségük megőrzését kérő források nem vennének mérget, hogy a premier számára kinézett időablak tartható, mivel túlságosan is ambiciózus a projekt, emiatt elképzelhetőnek tartják, hogy átcsúszik a következő, 2024. április 1. és 2025. március 31. közötti pénzügyi évre.

Mivel a sajtó érdeklődését a kiadó szóvivője elhárította annyival, hogy pletykákra és spekulációkra nem kívánnak reagálni, ajánlott az eddig olvasottakat távolságtartással kezelni. Amennyiben viszont tényleg piacra akarja dobni a Ubisoft a játékot az előttünk álló bő 10 hónap során, akkor szinte biztos, hogy helyet szorít neki a június 12-én esedékes Ubisoft Forward műsortervében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)