Hirdetés

Ekkor jön a Starfield következő nagy frissítése

|

A Bethesda legújabb posztja mesélt a Starfield érdekes statisztikáiról és arról is, hogy milyen tartalmakra számíthatunk a következő hónapok során.

Hirdetés

Az év végéhez közeledve a Bethesda egy külön bejegyzésben szeretett volna megemlékezni róla, hogy mi történt a Starfielddel eddig. Megosztott egy infografikát is, ami szerint a szeptemberi megjelenés óta már 13 millió játékos indult el felfedezni a csillagokat, közel 2 milliárd bolygót látogattak meg. Egy játékos átlagosan 40 órát töltött a játékban, összesen több mint 22 millió napnyi játékidőt hoztunk össze. Nagyot ment a hajóépítés is, összesen 26 millió óra csúszott bele.

A legveszélyesebb frakciónak az Ecliptic bizonyult (12,2 milliárd halálért felelősek), a leghalálosabbélőlény pedig az Ashta lett (1,7 milliárd életet oltottak ki). A kedvenc fegyver a Combatech Beowulf lett, a kedvenc kaja pedig a Battlemeal Multipack. 

Hirdetés

De nemcsak a statisztikákról beszélt a Bethesda, hanem arról is, hogy mi várható 2024-ben. Mint kiderült, februárban jön a következő nagy update, onnantól kezdve pedig nagyjából hathetente terveznek új frissítéseket, amik a javítások mellett új tartalmakat és funkciókat is hoznak majd a visszajelzésekre hallgatva, amiket a Steam Beta résztvevői elsőként próbálhatnak majd ki. 

  • új utazási módokat kapunk
  • lesznek várostérképek
  • kibővítik a hajók testreszabását dekorációkkal, új hajóépítési lehetőségekkel és egyebekkel
  • új beállításokra, hogy még jobban magunkra szabhassuk a nehézséget (állíthatjuk majd a teherbírást, a rakományhoz való hozzáférés távolságát, a hajók sérülését, a kereskedői krediteket, a betegségek elszenvedésének módjait, új túlélési mechanikákat stb.
  • hivatalos modtámogatás jön a Creations elindításával

A Bethesda egyúttal azt is megerősítette, hogy keményen dolgoznak az első kiegészítőn, amelynek a címe Shattered Space lesz, és valamikor 2024 folyamán számíthatunk rá. Új sztoritartalmakat, új helyszíneket, új felszereléseket és még rengeteg mindent hoz majd. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)