Hirdetés

Ekkor jön az új Need for Speed, a Dragon Age 4 és a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása?

|

Egy szivárogtató szerint akár már idén játszhatunk némelyikkel az Electronic Arts AAA kategóriás újdonságai közül.

Hirdetés

Vegyes évet zárt tavaly az Electronic Arts, mert míg az évenként újabb résszel gyarapodó sportjátékai a szokásos formájukat hozták, addig a Battlefield 2042, amelyhez nagy reményeket fűztek a rajongók, finoman szólva sem tudott felnőni az elvárásokhoz. Ezt valamelyest kompenzálni tudta a Mass Effect-trilógia jól sikerült felújítása, és azok az indie projektek, amelyeket a kiadó felkarolt a meglepően népszerű Knockout City-től a Lost in Randomon át egészen a számtalan év játéka díjat besöprő It Takes Two-ig. Utóbbi könnyedén megnyerte a GameStar közönségszavazását is.

Idén természetesen számíthatunk újabb FIFA, Madden és NHL kiadásokra, nem is beszélve az F1-ről, és ha minden terv szerint alakul, még a Dead Space remake-je is befut az év vége előtt. A sort azonban a Gird Legends nyitja február 25-én. A gépigényét láttátok már? Egész barátságos.

Hirdetés

Természetesen soha egyetlen megjelenési dátum sincs kőbe vésve, ezért előfordulhat, hogy borul a kiadó által elképzelt menetrend, és például a kívül-belül megújult Dead Space-re tovább kell várnunk. Valahogy úgy, mint a Dragon Age 4-re, amely a gyakran megbízhatónak bizonyult szivárogtató, Tom Henderson tudomása szerint kizárt, hogy 2022 folyamán elkészüljön. Jeff Brubb, a GeamesBeat újságírója is megerősítette ezeket az értesüléseket. (Ő is szokott amúgy szivárogtatni és pletykákat terjeszteni, de rosszabb találati aránnyal.)

Tegyük hozzá, hogy az EA sosem társított megjelenési dátumot a Tevinterben játszódó negyedik Dragon Age-hez, mindössze arról tájékoztatta 2019-ben befektetőit, hogy a nagyszabású fantasy szerepjáték, amelyikkel a BioWare megkezdené megkopott hírneve helyreállítását, legkorábban a 2022. április 1-jén kezdődő pénzügyi évben kerülhet a boltokba. Ha tehát 2023. március 31-ig sor kerül erre, akkor igazából nem is beszélhetünk késésről.

Henderson úgy gondolja, idén helyette megkapjuk a következő Need for Speedet (nem ezt), valamint a hivatalosan még be sem jelentett Star Wars Jedi: Fallen Order folytatást. Utóbbit szerinte május 4-én fogják leleplezni, és 2022 negyedik negyedévében már meg is jelenik. Ami pedig a Criterion autós játékát illeti, az szeptember-október környékén gördülhet be.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)