Hirdetés

A pletykák szerint dinamikus időjárással és vadvilággal erősít az Elden Ring

|

Arról csiripelnek a madarak, hogy a FromSoftware legújabb játéka jóval élettel telibb lesz, mint a stúdió korábbi címei.

Hirdetés

Egy Omnipotent nevezetű ResetEra felhasználó előszeretettel csepegtet belsős (vagy annak mondott) információkat a mintegy kilenc hónapja bejelentett Elden Ring kapcsán, a napokban pedig ismét billentyűzetet ragadott, és megosztotta a világgal azt, amit tudni vél a játékról. 

Hirdetés

Beszámolója szerint teljesen dinamikus lesz az Elden Ring időjárása és vadvilága is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy folyamatosan változnak majd a napszakok, szakad az eső, villámok cikáznak. A játék ugyebár nyílt világú lesz, ebben a térben pedig számos állat és persze leverendő ellenfél is helyet kap, ők pedig igazodnak a korábban említett dinamikus aspektusokhoz, magyarul szintén folyamatos mozgásban lesznek. Érdekes változás lesz ez a korábbi FromSoftware címek után, amik azért jóval statikusabbak voltak. 

Omnipotent egyébként legújabb bejegyzésében arról is szót ejtett, hogy egyhamar nem érdemes a Bloodborne folytatására számítani. Bár a FromSoftware csapatai egyszerre több játékon is dolgoznak, ezek közül egyelőre egyik sem a Bloodborne 2.

Mondanunk sem kell, a fentieket kezeljétek annak tükrében, hogy semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett még velük kapcsolatban. Pedig nem ártana egyébként már valamit villantania a FromSoftware-nek, nagyon régóta nem hallottunk már az Elden Ringről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)