Hirdetés

Elder Scrolls mmorpg?

|

Egyelőre nem több az egész meg nem erősített pletykánál, de a sorozat evolúcióját nézve, nem tűnik elképzelhetetlennek.

Hirdetés

A Bethesda Softworks nevét hallva a tapasztalt játékosnak elsőre az Elder Scrolls széria valamely tagja (Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion), vagy oldalága (Battlespire, Redguard) ugorhat be. Mint alant látható képek is tanusítják, látványos fejlődést tudhat magáénak a hírneves sorozat.
Igaz, hogy pillanatnyilag a fejlesztőcsapat gőzerővel dolgozik a Fallout harmadik epizódján, de kizárt dolog, hogy hosszabb időre búcsút intenének gyermeküknek, s legnagyobb sikerüknek az Elder Scrolls világának.
Gyakorlatilag tálcán kínálja magát az ötlet, hogy mmorpg épüljön az erős alapokra, hiszen a világ gyakorlatilag kész, aki valaha játszott vele, az tudja, mily hatalmas, s a játék fejlődési rendszere sem igényelne különösebb átalakítást.
Jelen hírünk apropója az hogy a Bethesda anyavállalata, a ZeniMax Media 300 millió USD alaptőkével új, kifejezetten mmorpg-kre szakosodott stúdiót hozott létre ZeniMax Online néven még augusztusban. A részleg vezetőjének a Mythic Entertainment (Dark Age of Camelot, Warhammer Online: Age of Reckoning) társalapítóját, Matt Frior-t tették meg.
Újabb keletű információ, hogy a ZeniMax megvásárolta az elderscrollsonline.com domain-nevet.
Pete Hines, a Bethesda "arca" azzal intézte el a kérdést, hogy csupán le akarták védeni a domain-t, mert sokan lecsapnak rájuk, aztán jó pénzért szeretnék a stúdiónak elpasszolni. (A fallout.com és az oblivion.com esetében későn reagált a Bethesda.) Azonban a ZeniMax mmorpg-je felöli kérdésekre már csak annyit mondott, hogy nem beszélnek róla, min is dolgoznak, s még jó ideig nem is fognak.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)