Hirdetés

Elérhető a Windows Live Messenger publikus bétája

|

A Microsoft a nagyközönség számára is elérhetővé tette az eddig zárt bétatesztelés alatt álló Windows Live Messenger legújabb béta verzióját, amely az MSN Messenger 7.5 utódja lesz. Az említett gyorsüzenetküldő programot világszerte 230 millióan használják rendszeresen, s már éppen ráfért egy kis vérfrissítés. Az új márkanév alatt megjelenő Messenger olyan újdonságokat tartalmaz, mint a PC és vezetékes telefon közötti kommunikációs lehetőség, amely egyelőre csak néhány régióban elérhető. A Microsoft tavaly novemberben jelentette be a Live termékcsomagot, amely a már meglévő szoftvereinek és szolgáltatásainak új, webes generációját takarja. A Windows Live alá kerül majd a Messenger, a Hotmail utódja, a Live Mail, és még sorolhatnánk. Mindez egy központi helyről, a live.com oldalról érhető majd el. A Windows Vista fogja majd össze az összes Live szolgáltatást. Az újdosnágokról folyamatosan olvashatunk a ideas.live.com weboldalon, innen tölthető le a Messenger béta változata is. Fontos: kizárólag Internet Explorer böngészőn keresztül lehet letölteni a szoftvert! A program által nyújtott szolgáltatások:

  • Már ismert és új mókás animációk és hangulatjelek küldése
  • Valós idejű szöveges üzenetváltás, illetve szóbeli és videobeszélgetések (immár 640x480 pixel felbontásban is)
  • Különböző típusú dokumentumok egyszerű megosztása a Megosztási mappák szolgáltatással
  • Számítógépek közötti ingyenes hívások kezdeményezése a Messenger más felhasználóival

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)