Hirdetés

Elhalasztották az Ori szériáért felelős csapat legújabb játékát

|

A tervezettnél valamivel később rajtolhat majd a No Rest for the Wicked.

Hirdetés

Még tavaly decemberben, a 2023-as The Game Awards keretein belül mutatkozott be az Ori and the Blind Forest és annak folytatása, az Ori and the Will of the Wisps játékokért felelős Moon Studios legújabb játéka, a No Rest for the Wicked, ami már első ránézésre is egy sokkal sötétebb és véresebb kalandnak tűnt, mint a korábbi, varázslatos és bűbájos köntösbe burkolt metroidvániáik.

Félreértés ne essék, ennek ellenére egyből felkeltette a figyelmünket, kifejezetten izgalmasnak tűnt a koncepció, éppen ezért is fájó, hogy most arról kell hírt adjunk, hogy csúszik a Moon Studios izometrikus ARPG-je, ezzel pedig a tervezettnél valamivel később léphet a korai hozzáféréses fázisába.

Hirdetés

A dolog a Take-Two Interactive legutóbbi, harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentéséből derült ki, amiben most a 2025-ös pénzügyi év első negyedévére, naptári év szerint 2024 második felére datálták a megjelenést. Az eredeti tervek szerint még valamikor 2024 első felében rajtolt volna el a játék korai hozzáféréses változata Steamen, a PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra pedig valamivel később érkezett volna meg.

Azt, hogy pontosan miért halasztották el a játékot, nem tudni, de jó hír, hogy 2024. március 1-jére már beharangoztak egy Wicked Inside névre keresztelt prezentációt a játékhoz kapcsolódóan, így minden bizonnyal ezt követően már valamivel okosabbak leszünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)