Hirdetés

Elhunyt John Roy, a SOE művészeti vezetője

|

A Sony Online Enertainment művészeti vezetője 16 éven keresztül dolgozott a cégnél olyan játékokon, mint az EverQuest, a Star Wars Galaxies, vagy az épp készülő H1Z1.

Hirdetés

Mindig különösen fájdalmas, ha ilyen különleges adottságokkal rendelkező emberek távoznak sorainkból. John Roynak rengeteget köszönhetünk, a Sony Online Entertainment jópár címének látványvilága miatta lett olyan lenyűgöző.

Roy a SOE-nál töltött 16 éve alatt vezető művészként (Lead Artist) dolgozott az EverQuesten, a Star Wars Galaxies-on, a Free Realmson, legutóbb pedig a PlanetSide 2 és a H1Z1 művészeti vezetőjeként (Associate Art Director) mutatta meg, milyen tehetséges. Emellett dolgozott a Sony Computer Entertainmentnél és a Bluesky Software-nél is, ahol a Shadowrun, a Vectorman és sok más játék fejlesztésénél segédkezett. John Smedley, a SOE vezérigazgatója létrehozott (és 1000 dollárral támogatott) egy GoFundMe kezdeményezést, hogy Roy felesége és négy gyermeke könnyebben vészelhesse át az elkövetkezendő, lelkileg és anyagilag egyaránt megterhelő időszakot. Részvétünket küldjük a családnak, és mindent köszönünk. Az egyik legfrissebb John Roy interjút alább nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)