Hirdetés

Elindult az Xbox Store tavaszi leárazása – most érdemes vásárolni

|

Rengeteg tételt jóárasítottak a zöldek, a nyugisabb hónapok előtt remek alkalom lehet ez a raktározásra.

Hirdetés

Míg pár héttel ezelőtt csak kopogtatott, most páros lábbal rúgta be az ajtót és köszöntött be a tavasz. Egyre nagyobb késztetést érzünk, hogy kimozduljunk a lakásból, túrázzunk, netalántán bringára pattanjunk, azonban digitális boltjaink jobbnál jobb leárazásai rendre keresztbe húzzák számításainkat.

Erősen kezdett a PlayStation tavaszi leárazásával, melynek keretein belül rengeteg régebbi és újabb játék lett jelentősen olcsóbb - ha siettek, talán még elcsíphetitek a legjobb ajánlatokat. De nem maradhatott ki a buliból az Xbox sem: a minap a zöldek szintén útnak indították szezonális vásárukat.

Hirdetés

Az Xbox Store tavaszi leárazásnak keretein belül konkrétan fillérekért húzhattok be kisebb léptékű, illetve régebbi játékokat, de persze számos nagyágyú árát is lefaragták az áruházban. Itt a remek alkalom betárazni az elkövetkezendő időszakra, elvégre meglepően unalmas hónapok előtt állunk.

Az alábbiakban mutatunk egy kis ízelítőt a legjobb ajánlatokból és személyes kedvenceinkből, de persze ez csak töredéke a teljes listának.

Az akciók még nagyjából két héten át futnak, így bőven van időtök a böngészésre. Amennyiben átrágnátok magatokat az akciós tételek teljes során, akkor erre tessék.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)