Hirdetés

Elite: Dangerous - már Kirk kapitánnyal is kalandozhatunk (videó)

|

Az Elite: Dangerous hangjai eredetileg is lenyűgöző atmoszférát teremtenek, de a világűr felfedezése még egy fokkal menőbb, ha William Shatner mesél neked a hajód aktuális állapotáról.

Hirdetés

Az Elite: Dangerousben nem nehéz több tucat órát elveszteni, ezalatt pedig nem kizárt, hogy idővel megunjuk, hogy mindig ugyanazon a hangon szól hozzánk a hajónk fedélzeti számítógépe. Egy külső cég a Frontierrel együttműködve ezt a problémát is megoldotta, a legfrissebb hangcsomagban pedig egy igazi sci-fi legenda szól majd hozzánk az űr meghódítása közben.

Nagyjából két hét múlva, április 8-án jelenik meg az a hangcsomag, amit a HCS Voice Packs csapata nem mással, mint William Shatnerrel, az eredeti Star Trek sorozat Kirk kapitányával vett fel. Ahogy a csapat többi hangcsomagja, ez is hangfelismeréssel érkezik (egy külső szoftver segítségével), így az Elite: Dangerousben megszokott utasításokat akár a mikrofonunkba is mondhatjuk, az ezer felismerhető utasításra pedig egy-egy külön hangválaszt vettek fel Shatnerrel, aki ezúttal az Orion nevű számítógépnek kölcsönözte a hangját. Persze egy ilyen csomag elkészítése nem éppen olcsó mulatság, így tíz fontot kérnek érte a készítők, de ahogy a lenti videón láthatjátok, sokat is dob a hangulaton a rengeteg egyedi válasz.

Ti kinek a hangját fogadnátok legszívesebben egy hasonló hangcsomagban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)