Hirdetés

Eljött a tízezredik, Éljen, ÉLJEN!!!!

|

GhardKaioSama köszönjük szépen! Te voltál az, aki az új videószevert rendhagyó módon ünnepelted!

Hirdetés

Ugyanis Te, GhardKaioSama töltötted fel a tízezredeik videót a tv.gamestar.hu - ra, azaz közismertebb nevén a GSTV-re!!!!

Elképesztő nagy az öröm errefelé, amikor ezt az oldalt indítottuk, már az első ezernél el voltunk ájulva, hogy "ennyi videót felraknak a kedves olavsók?" - aztán ahogy telt-múlt az idő, egyre csak gyűltek és gyűltek egészen a tízezredikig, amely most már bent van a rendszerben! Gondoltuk meghívjuk Tok-Atoll Nemzeti szimfónikusait az esemény megünneplésére, de sajnos nem értek rá, mert a megemelkedett tengervíz miatt eltűnt az operaházuk...

Lényeg, ami lényeg a neves videó egy PS1 játékról szól, A Sheep Raiderről, íme, most mi is bemutatjuk:

ÉLJEN a tízezredik soká, soká

Füle érjen gyorsan boká, boká (albán népköltés)

Tudósításunkat most abbahagyjuk, mert a főtéren összegyűlt szöveg hangosan skandálja azt a tömeget, hogy "gé-es-té-vééééé", mi pedig inkább megiszunk egy sört.

A viszontlátásra, viszonthalásásra!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)