Hirdetés

Elképesztő siker a StarCraft-szerű Stormgate közösségi finanszírozási kampánya

|

A 10 000 dolláros eredeti célt 15 perc alatt sikerült teljesítenie, és ezt aztán sokszorosan túlszárnyalta.

Hirdetés

A Warcraft és StarCraft fejlesztőveteránjai által készített Stormgate Kickstarter kampánya lenyűgöző siker lett. A számláló még mindig pörög, de az összeg már most 1 889 900 dollár körül jár (mire ezt olvassátok, addigra már valószínűleg jóval túllépte), ami azt jelenti, hogy nem csak sikerült finanszírozni a modern RTS-t, de rengeteg stretch goalt is elért a közösség. Ennek köszönhetően megjelenéskor már válogatott játékmódokat és kozmetikai extrákat is kapni fogunk.

Ami még hátravan, az a WebToon képregénysorozat a játék univerzuma alapján (2 millió kell hozzá), illetve a Stormgate pályaszerkesztőjének korai verziója (ehhez meg 2,25 millió). Ez utóbbival pályákat, modokat és új játékmódokat is építhetünk, csakúgy, mint a Warcraft vagy a StarCraft szerkesztői eszközeivel.

Hirdetés

Mivel a Kickstarter kampány még 2 hétig fog tartani, így mi nem lepődnénk meg, ha a közösség ezeket is összedobná.

A Stormgate egy modern RTS lesz, ami a klasszikus játékelemek felélesztése mellett új technológiákkal segítené a minden eddiginél reszponzívabb PvP élményt. Meglátjuk, hogy hogyan is működik majd ez, amikor az első bétatesztek elindulnak valamikor az idei év során.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)