Hirdetés

Elon Musk berágott a Diablo IV-re, otthagyná egy másik játék kedvéért

|

A Tesla és az X vezérigazgatója nemrég fontolóra vette, hogy próbát tegyen a Destiny 2-vel.

Hirdetés

Elon Musk mindig is igen megosztó személyiségnek számított volt a nagy techvállalatok vezérigazgatói között különös PR manővereinek és furcsa megnyilvánulásainak, ám a Twitter (vagyis azóta már X) megvásárlása óta még a szokásosnál is gyakrabban igyekszik formálni a közvéleményt, illetve bevágódni a fiataloknál mémekkel vagy gaming témákkal.

Régóta ismeretes, hogy Musk nagy gamer (vagy legalábbis személyes brandjének fontos részét képzi), a vezérigazgató pedig ezúttal a Diablo IV-be állt bele, ami jelenleg elég sok savat kap a rajongóktól a harmadik szezon egyensúlyi problémái miatt.

Hirdetés

Musk nemrég egy Barbarian karakter buildre reagált azzal, hogy szerinte nincs értelme a karakterosztályoknak, ha csak az egyik igazán versenyképes, majd hozzátette, hogy talán inkább ki kéne próbálnia a Destiny 2-t.

Ez a "fenyegetés" persze rögtön vegyes reakciókat váltott ki a gaming közösségből, az egyik Bungie rajongói oldal csak annyival reagált a felvetésre, hogy "Légyszi, ne!".

Magyarán nem különösebben örülnének annak, ha a különc milliárdossal kellene osztozniuk az alapvetően ingyenesen játszható sci-fi lövöldén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)