Hirdetés

Előzményfilmet kap a 2010-es Tekken

|

Bár a két éve megjelent Tekken film finoman szólva sem mondható sikeresnek, a készítők úgy döntöttek, hogy újra próbálkoznak.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a filmet nem más, mint az Ong Bakért is felelős, Prachya Pinkaew rendezi.

A Crystal Sky műhelyében készülő alkotás a Tekken: Rise of the Tournament nevet viseli, és a 2010-ben megjelent Tekken előzményeit kívánja összefoglalni. A szereplők válogatásánál nem az lesz az elsődleges szempont, hogy ismert színészeket toborozzanak össze, inkább olyanokat keresnek, akik hasonlítanak az általuk alakított karakterhez. Nem tudjuk, hogy mikor érkezik, ahogy az sem biztos még, hogy mozivászonra kerülhet, de nem jósolunk neki túl nagy sikert. Aztán ha más nem is, a kritikusok majd ítélkeznek helyettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)