Hirdetés

Elszólta magát a Sierra a Timeshiftel kapcsolatban?

|

Felkavarta az állóvizet tegnap a Timeshift körül egy Sierra sajtótájékoztatón bemutatott anyag.

Hirdetés

A hivatalosan Xbox 360-ra és PC-re bejelentett játék tegnap bemutatásra került promóciós videójának végén ugyanis feltűnt a PS3 embléma. Azóta furcsa módon Wikipédián és pár játékokkal foglalkozó oldalon is megjelent a PS3 felírat. Amikor a Worthplaying megkérdezte erről a Sierra PR részlegét, csak annyit feleltek, sem tagadni, sem megerősíteni nem tudják ezeket a felröppent információkat. A Timeshiftet egyébként már átcsúsztatták 2006 áprilisára, majd augusztusára és végül 2007-ben valamikorra, és szemmel láthatólag a motoron hegesztgettek, ám lehet hogy más is áll a háttérben. A játék maga egyébként az idő manipulálására(megállítás, visszaforgatás, stb.) épülő egyedi kihívásokat és élvezeteket tartogató alkotás lesz, melyben ha minden igaz, multiban is ki lehet majd ezeket a képességeket használni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)